ENSI hírek - 2014

 Karrierépítés 

  Ragadd meg a lehetőséget Te is!

 

 
 

Az ENSI-nél keményen dolgozunk, de nemcsak a munkáról szól az életünk :)

 

Megmutatjuk mi vár Rád, 
ha nálunk dolgozol.ENSI Iroda
--------------------
Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129., 1. em.
 
Bejárat a Sajtó és a Bronz jobb között!


Telefon: +36 1 248-2199

 Fax: +36 1 248-2190

 
Kapcsolatfelvétel!

[PDF]

ENSI hírek, PROJEKT információk - 2014

Ez történt nálunk...

 

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által 2014-ben megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti, kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. Ez évi kitüntetéseinkről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek hírei: 2013, 2012


20.000 m2-es zöld irodaház épül a Váci út 17. szám alatt
2014. december 10.

"V17" névre hallgat ez a 7 emeletes, világszínvonalú műszaki felszereltséggel, költséghatékony és környezettudatos megoldásokkal, világos, élhető központi terekkel, belső zöld udvarral, és még számos olyan új funkcióval megtervezett irodaház, amely a mai kor irodabérlői piacának egyre fontosabb. A V17 a BREEAM very good, zöld minősítést célul tűzve épül.

 

Cégünk 2015. februárjában kezdi meg a munkát. Bővebben...

ENSI Kft. Épületgépészeti kivitelezés - V17 Irodaház, Budapest

 

 

Az "Év Épületgépész kivitelezője" 2014-ben - Németh László, az ENSI ügyvezetője

Fotók és videó a díjátadásról, a bál legizgalmasabb pillanatairól!

Az épületgépész szakma idén november 27-28-án tartotta meg az év legrangosabb szakmai találkozóját, a Magyar Épületgépészek Napját. A sok színes program mellett, idén is elismerték a szakmai különböző területeinek legjobbjait (oktató, tervező, kivitelező, stb).

 

2014-ben Németh László, cégünk ügyvezetője kapta meg az "Év Épületgépész Kivitelezője" díjat. Nagyon örülünk, és köszönjük a sok-sok elismerést!


Díjátadások, fotók és videó a bál "legforróbb" pillanatairól. Nézze meg!

 

 

Az év legjobb épülete a Vasas pasaréti sportcsarnoka
2014. december 5.

Ismét egy általunk kivitelezett épület, amely díjat nyert! Ezúttal az Építészfórum által szervezett "Média Építészeti Díjat" osztották ki. Az Index olvasói szavaztak, és a pasaréti Vasas különleges megjelenésű, napsütésben aranyosan csillogó vívócsarnoka nyerte el a díjat.

 

Igazi örülünk, hogy a 13 hónappal ezelőtt átadott épületünk nemcsak a sportolók, hanem a közönség tetszését is elnyerte.

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Budapest Music Center

 

 

Sóskúton 4,45 milliárd forintból épít új gyárat a Kerox 2014. november 10.

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Kerox Kft. a csaptelep betétek gyártásában vezető szerepet tölt be - világszinten is! A jelenlegi 10.000m2 alapterületű bázisa helyett, egy közel kétszer akkora, a 21. századi követelményeknek megfelelő új gyárat épít a Kerox, amelyet új gépekkel és technológiával szerel fel.

 

Cégünk felel a korszerű fűtés-hűtés, sűrített levegőellátás, esővíz elvezetés, vízellátás, csatornázás kiépítéséért, amelyre hat hónapunk lesz. A munkát december 1-én kezdjük meg.

Kerox Kft. - ENSI Kft. épületgépészeti kivitelezés

Fotó: Botár Gergely

 

 

Andrássy út 8. – gyönyörű szálloda lesz belőle 2014. november 7.

Az Andrássy út 8. szám alatti régi bérház új funkciót kap. Hét szintes (pince, földszint, 4 emelet és tetőtér), elegáns hotel lesz belőle. Az impozáns megjelenés mellett, a környezetbarát gépészeti megoldás és a gazdaságos üzemeltetés is nagy hangsúlyt kapott: például két hűtőgép lesz beépítve, ebből az egyik hűtőgép hulladékhő segítségével használati meleg vizet fog előállítani. Ilyen, és ehhez hasonló, modern megoldásokkal épül újjá az A8.

Andrássy út 8. - ENSI Épületgépészeti kivitelezés

 

 

Megújul a Roham utcai magánklinika
2014. november 5.

Egyre nagyobb az igény a magánklinikák szolgáltatásaira, és azok megújulására is. Most éppen a I. kerületi, Roham utcai 1 napos sebészetet kínáló klinika modernizálódik, ahol szeptember 23. óta dolgozunk.

 

Természetesen, a speciális orvosi környezet, valamint a műtő tisztatér technológiát igényel. Cégünk ennek megfelelően építi ki a gépészeti rendszereket. Egy hét múlva át is adjuk a klinikát.

Maganklinika - ENSI Kft. épületgépészeti kivitelezés

 

 

Átadások - Margit-Ház, Sínia Bútorgyár, Henkel-gyár
2014. október 21.

Október 15-én befejeztük a budapesti, 12,000 m2-es, Tölgyfa utcában található, modern irodaház felújítását, a Margi-házat. A bátonyterenyei Sinia Bútorgyár is készülhet a termelésre, mert az ENSI épületgépészei mindent rendben átadtak, a gyár üzemképes.

 

További hírünk, hogy a körösladányi Henkel-gyárban is már megkaptuk a használatbavételi engedélyt.

ENSI Kft. épületgépészeti kivitelezés

 

 

Újabb épülettel bővül a Corvin Sétány
2014. október 15.

Október 15-én kezdtük meg a jól ismert budapesti Corvin Sétány legújabb lakóépületének, a Cordia Park Residence 227 lakásos társasházának munkálatait.

 

A 18.500 m2-es területen feladatunk a hőközpont kiépítése, a mélygarázs hő- és füstelvezetése, légtechnikai szerelés, és az esővíz elvezetés kiépítése. A munkát január végén adjuk át.

Cordia Park Residence - ENSI Kft. épületgépészeti kivitelezés

 

 

Ott leszünk az év legrangosabb szakmai rendezvényén
2014. szeptember 29.

November 27-28. között kerül megrendezésre a Magyar Épületgépészek Napja, a szakma legrangosabb eseménye. Továbbképzések, konferenciák, kiállítás és szórakozás.

 

Cégünk 2014-ben is kiemelt támogatóként igyekszik emlékezetessé tenni az év legfontosabb szakmai rendezvényét. 2013. év legizgalmasabb fotóit itt nézheti meg!

Danny Blue, Michelisz Norbert és egy vendég a színpadon.

 

 

Átadták a National Istruments Science Parkját
2014. szeptember 9.

Cégünk egyik nagyszabású projektjét tegnap, szeptember 9-én adták át Debrecenben, amelyet Magyarország egyik legmodernebb tudományos parkjaként emlegetnek.

 

A National Instruments 4 milliárd forintos beruházásának alapkőletételére 2013. október 1-jén került sor. A 6.000 m2-es, 3 meletes létesítmény 11 hónap alatt épült fel.

 

ENSI Kft. - Épületgépészeti kivitelezés - National Instruments, Debrecen

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

 

 

Új irodába költöztünk!
2014. augusztus 29.

Költöztünk már többször, egyre szebb, nagyobb, modernebb irodába, de ez más! A hely, a hely szelleme, vagy talán még ennél is többről van szó, amitől más ez a hely.

 

Egyedi, különleges épület, mi építettük - már ami a gépészetet illeti -, és itt mindig történik valami izgalmas dolog. Fotók a költözésről és az új irodáról.

 

Szeptember 1-től már az új irodában várjuk partnereinket!

 

 

Bokrétaavató a TAKATA-gyárban - mi is ünnepeltünk
2014. augusztus 25.

Augusztus 22.-én, a délutáni ünnepi beszédet követően, ökörsütéssel, gulyáslevessel, rétessel és sörrel ünnepelt a TAKATA, a Market Zrt, mint fővállalkozó, az ENSI Kft., mint épületgépész generálkivitelező, és valamennyi vállalkozó, aki részt vett az eddigi munkákban. Bővebben és fotók az épülő gyárról, az ünneplőkről, és a beruházó TAKATA cégről.

 

Facebook oldalunkon még több fotót talál.

Bokrétaünnep a TAKATA-gyárban!

 

 

Felújítás alatt a Margit-ház
2014. augusztus 15.

Buda egyik központi negyedében, a Tölgyfa u. 1-3. alatt lévő hat szintes Margit-ház teljes belső átalakításon, felújításon megy keresztül.

 

Az épület több mint 12.000 négyzetméteren, 4 szinten kínál majd modern irodákat színvonalas környezetben, a mai kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal. Az új bérlők már az idei év őszén költözhetnek.

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Felújítás alatt a Margit-ház

 

 

Nyílt nap, avató és gálamérkőzés az új Fradi-stadionban
2014. augusztus 11.

Sokan várták már ezt a pillanatot. Nemcsak a Fradi szukolók ünnepeltek, mi is ott voltunk, örültünk, ünnepeltünk!

 

2014. augusztus 10-én este, az ünnepi beszédeket és műsort követően, a Chelsea elleni gálamérkőzéssel nyitották meg a Ferencváros új arénáját. Jólesett, hogy a megnyitón többen is megköszönték az építkezésen részt vevők munkáját.

Fotógaléria

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Felavatták a Fradi-stadiont!

 

 

Befejezés előtt a bátonyterenyei Sinia Bútorgyár
2014. július 16.

Ez év március 11-én, a Sinia Bútorgyártó Kft. 2 milliárdos beruházásának alapkőletételét ünnepelték.

 

Cégünk április 8-án kezdte meg a munkát, amit terveink szerint, két héten belül be is fejezünk. A három, U alakban elhelyezkedő üzemcsarnokban a termelés támogatása egyedi hűtés-fűtés rendszerrel valósul meg.

Bővebben...

Bátonyterenye, Sinia, új bútorgyár - ENSI Épületgépészet

 

 

HENKEL megbízások - Környe után Körösladány
2014. július 11.

A Henkel Magyarország több nagyszabású beruházást hajtott végre az elmúlt években. A Tatabánya-Környe Ipari Parkban ragasztógyárat épített, amit cégünk 2012. tavaszán adott át. A vállalat most az ország keleti részén fejleszt.

 

Az ENSI jelenleg a körösladányi mosó- és tisztítószerek gyárában, 13.000 m2-es üzem és több raktárépület komplex épületgépészeti kivitelezésén dolgozik. Bővebben...

ENSI Kft. - Épületgépészeti kivitelezés - HENKEL gyár, Körösladány

 

 

Quadrum Irodaház - költözhet
2014. július 8.

Hamarosan átadjuk, és már költözhet is a Quadrum Irodaház új bérlője. A reptéri irodakomplexum igen magas műszaki szinvonalon, egyedi építészeti és épületgépészeti megoldásokkal, a legmagasabb bérlői igényeket is kielégíti.

 

A már 2008-ban átadott, környezetbarát gondolkodás jegyeit magán viselő épületegyüttes a tervezéskor az elsők között nyerte el a BREEAM minősítés very good fokozatát.

ENSI Kft. - Épületgépészeti kivitelezés - Quadrum Irodaház, Vecsés

 

 

Elkészült a Fradi-stadion! 2014. június 1.

Május utolsó heteiben még üzempróbákat tartottunk és a szakhatósági átadásokra készültünk, de ahogy ígértük, május végén elkezdtük az átadást! A vártnál jóval előbb, rekord idő alatt készült el az új stadion, amely gyönyörűséges és számtalan szupermodern gépészeti megoldással is büszkélkedhet. A Fradi a következő szezonban már az új stadionjában játszik. Bízunk abban, hogy a csapat csúcs meccseket vív itt, pl. az Európa Ligában. Hajrá Fradi!

ENSI Kft. - Épületgépészeti kivitelezés - Fradi-stadion

 

 

Elindult a "duplo" termelése, hamarosan kész a raktár is 2014. május 12.

A LEGO termelési területek befejezését követően, elindult a DUPLO termelése. Cégünk jelenleg a raktár terület pótmegrendelésének befejezésén dolgozik.

 

Tudta azt, hogy a nyíregyházi LEGO gyárban készül a világ összes DUPLO játéka?

Így épült a LEGO-gyár. Nézze meg a videót!

ENSI Kft. - Épületgépészeti kivitelezés - LEGO gyár, Nyíregyháza, Duplo raktár

 

 

Befejezéséhez közeledik a National Instruments 2014. május 6.

Március 4-én tartotta meg a debreceni székhelyű, National Istruments Hungary Kft. a Science Parkban épülő, 6.000 m2-es irodaépületének bokrétaavató ünnepségét.

Május elején már a befejezés előtt állunk, így hamarosan felavathatják ezt a vadonaúj, modern tudományos bázist.

 

Újabb fotók

ENSI Kft. - Épületgépészeti kivitelezés - National Instrument Hungary Kft, Debrecen

 

 

Május végére elkészül az FTC új stadionja 2014. április 29.

Továbbra is roham tempóban épül, így a vártnál is jobban halad a kivitelezés a Fradi-stadionban.

 

Szorgalmasan dolgoznak a gépészek, a festők, a gyepmesterek, és amint a képen láthatjuk, a világítás szakemberei is remekeltek. A főváros legújabb arénája már éjszaka, messziről is felismerhető.

Bővebben...

 

 

Nemzetközi építészeti díjat nyert a BMC
2014. április 9.

Az Architizer a világ egyik legnagyobb építészeti portálja, mely minden évben a Wall Street Journal-lal közösen 60 kategóriában oszt ki díjakat.

 

2014 évi A+ Awards versenyén a Budapest Music Center az "Építészet és hang" kategóriában elvitte a pálmát, vagyis 1. helyezést ért el! Részletek a díjazottakról és a BMC-ről.

 

 

Ludovika átadás - "Méltó régi nagy híréhez"
2014. március 31.

A Pollack Mihály által tervezett több mint 150 éves egykori Ludovika Akadémia történelmi főépülete új fényében tündököl, és mára ismét „méltó régi nagy híréhez”.

 

Az ünnepélyes megnyitó után, harangszó kíséretében kinyílt az épület főkapuja, jelezvén, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem központja megkezdi a működését.

 

 

A LEGO ismét nagyot alkotott - gyárátadás Nyíregyházán!
2014. március 25.

Közel 60 milliárd forintból épült fel a világ egyik legmodernebb, óriási méretű csarnoka Nyíregyházán. Az új épületegyüttes 100 hektáros, a gyártórészleg 122.000 m2-es. Az új üzemmel és kiszolgáló épületekkel a meglévőnél mintegy háromszor nagyobb gyártóbázis jött létre.

 

A legkorszerűbb technológiákkal felszerelt új komplexum rekord sebességgel, egy év alatt készült el. Bővebben...

 

 

TAKATA gyár - Az ENSI megnyerte és megkezdte a munkát
2014. március 21.
Az év legnagyobb és legértékesebb beruházásaként emlegetett japán központú, Miskolcon gyárat építő TAKATA március 12-én ünnepelte a hamarosan 1.000 embernek munkát adó gyár alapkőletételét.

Az ENSI Kft. megkezdte a TAKATA miskolci autóipari gyárának a tervezését és kivitelezését. A munkák szoros ütemezés mellett – szeptemberi és novemberi határidőkkel - fognak elkészülni.
TAKATA gyár Miskolcon - alapkőletétel

 

 

Újabb két milliárdos fejlesztés a Siniánál
2014. március 11.

Közel 2 milliárd forintos beruházást valósít meg a Sínia Bútorgyártó Kft. Báronyterenyén. A március 11-ei ünnepélyes alapkőletételen a Miniszterelnök is üdvözölte a bútorgyár újabb fejlesztését.

 

A 10,700 m2-esre tervezett új gyártóüzem kb. 250 dolgozónak ad majd munkát. A cég a hátrányos helyzetű Nógrád megyében is sikeres tudott lenni, amelynek köszönhető ez az újabb bővítés is.

Újabb beruházás a Sinianal

 

 

Ünnepelt az NI Hungary Kft. a debreceni Science Parkban
2014. március 4.

A csaknem 4 milliárd forintból megvalósuló, 6.000 m2 alapterületű tudományos park építése elérte a legmagasabb pontját. Ezen örömteli alkalomból, a National Instrument Hungary Kft. gyárlátogatással, állófogadással egybekötött, ünnepélyes bokrétaavatót tartott.


Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - National Instruments, Debrecen

 

 

Lars Olof Mattsson ellátogatott a Fradi-stadionba
2014. február 10.

A világ kétszáz legjobb edzője között nyilvántartott svéd szakember, Lars Olof Mattsson 2014. február 9-én érkezett Magyarországra egy kéthetes, labdarúgó válogató szakmai programra, aki kiváncsi volt az épülő Fradi-stadionra is.

 

Németh László, az ENSI Kft. ügyvezetője és Minier Botond, az új stadion épületgépész projektmenedzsere mutatta be a fél éven belül átadandó sportarénát. Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Épül a Fradi-stadion

 

 

A National Instruments a jövőbe fektet
2014. január 7.

Az NI Coorporation 2001-ben hozta létre első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben. Az elektronikai eszközök gyártására koncentráló NI Hungary Kft. megalakulása után konstans növekedésbe kezdett, és ma már több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat 13 különböző területen.

 

A 2013. novemberében megkezdett bővítése során modern, jövőt építő beruházásba kezdett. Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - National Instruments, Debrecen

 

 

Oroszországból szeretettel - BÚÉK!
2013. december 30.

Duplán koccinthatunk, ugyanis nemcsak az új évet ünnepelhetjük, hanem első oroszországi sikereinket is. Az első csapat jól vizsgázott.

 

Lipeckben dolgozó munkatársaink - a téli időjárás és a szoros határidők ellenére -, ütemterv szerint és sikeresen fejezték be az épülő sportkomlexum munkálatainak első fázisát, így méltán ünnepelhették az új év kezdetét. Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - BÚÉK ENSI Kft., BÚÉK a Lipecki csapatnak!

 

 

Bokrétaavató a FRADI-stadionban
2013. december 23.

Elkészült az új Fradi-stadion tartószerkezete, amelynek örömére bokrétaavató ünnepséget tartottak.

 

A IX. ker. főpolgármestere, a kormánybiztos és Kubatov Gábor, a Fradi elnöke is köszöntötte és méltatta azt a közel 600 szakembert, közöttük az ENSI Kft. munkatársait is, akik jelenleg a stadiont építik, és ezidáig kiváló teljesítményt nyújtottak.

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Fradi-stadion

 

 

Új év, új irodaház - költözik a Market Zrt.
2013. december 22.

A régit eladván, új irodaházat épített magának a Market Építőipari Zrt. Az új székház a tőle megszokott módon nem szokványos kialakítású, amely támogatja az új vállalati irányt és együttműködi szellemet.

 

A Market Zrt. az ENSI Kft. egyik legfontosabb, legrégibb partnere, megbízója, aki saját irodaházainak épületgépészetét is ránk bízta.

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Market Zrt új irodaháza

 

 

Nemzetközi díjat nyert a Buddha-Bar Hotel *****
2013. december 10.

A londoni székhelyű International Hotel Awards legjobb szállodabelső (Best International Hotel Interior) díjjal jutalmazta a magyarországi szállodák között először a Mellow Mood Hotels által üzemeltetett Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-t.

 

A hotel épületgépész kivitelezője az ENSI Kft. volt.

 

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Buddha-Bar Hotel, Klotild Palota

 

 

Már a helyszínen dolgozik az ENSI orosz csapata
2013. november 27.

Hosszú előkészítő munka után megkezdődtek az oroszországi Multifunkciós Sport és Szabadidőközpont helyszíni munkái az épületgépészek számára is.

 

Az ENSI orosz szakember gárdája már több hete Lipeckben dolgozik, vezetőink szervezik és irányítják a munkát.

 

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti Kivitelezés Oroszországban, Lipeck városában

 

 

Óriási sportkomlexumot épít az ENSI Oroszországban
2013. november 12.

Az orosz állami beruházás keretében megvalósuló "Rolling Stones" néven ismertté vált sportkomplexumot magyarok tervezték és magyarok nyerték meg a kivitelezést is.

 

Az ENSI Kft. magyar gépész fővállalkozóként egy olyan sport- és szabadidőközpont kivitelezésének nyertes kivitelezője, amelynek méretei Oroszországban is "párját ritkítja".

Bővebben...

ENSI Kft. Épületgépészeti Kivitelezés - Oroszország, Lipeck, Sportkomplexum

 

 

Roham tempóban épül a Fradi-stadion
2013. szeptember 27.

2014. őszén ott, ahol ma roham tempóban épül a stadion, már bajnokságok lesznek. Nézze meg a hírhez kapcsolódó képeken, hogyan haladunk, hol tartunk ma!

 

Már épül a stadion lelátó rendszere. Gépészetben jelenleg a héjalási rendszer esővíz elvezető rendszerét építjük, több mint húsz méteres magasságban!

Bővebben...

ENSI Kft. Épületgépészeti Kivitelezés - FRADI-stadion

 

 

Átadtuk az Örs vezér téri ÁRKÁD Bevásárlóközpontot 2013. szeptember 19.

Szeptember 19.-e nagy nap az ÁRKÁD és az ENSI Kft. életében is. Miért is? Mert az Örs vezér téri ÁRKÁD (az új épület a felújítottal együtt) a nyitás után, Magyarország legnagyobb kereskedelmi központjává vált.

 

A megújult, kibővült ÁRKÁD régiós szinten is kiemelkedő méretű és megjelenésű létesítmény, amelynek komplex épületgépészeti munkáit az ENSI Kft. sikeresen teljesítette.

Bővebben...

ENSI Kft. Épületgépészeti Kivitelezés - ÁRKÁD Bevásárlóközpont, Budapest


Nézze meg a videót!

 

 

ANGARD! Vasas-Pasarét, megújult vívócsarnok
2013. szeptember 10.

Kezdődhet a játék a Vasas-Pasarét, Kovács Pál Sportcsarnok teljesen megújult vívócsarnokában, amely - szó szerint - aranyosan csillog (ld. a fotót), akár a sok-sok érem, amit vívóink szereztek. Szeptember 10-én, ünnepélyes keretek között avatták fel a kívül, belül, mintegy 127 millió forintból újjá varázsolt épületet, amely méltán lehet leendő olimpikonjaink eddzőterme. Rajtunk már nem múlik. HAJRÁ!

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Vasas Vívócsarnok, Pasaréti út

 

 

Felavatták az F3R Acélszerkezetgyártó Kft. üzemét
2013. augusztus 1.

A 858 millió forintból megvalósult üzemet ünnepélyes keretek között avatták fel a Nógrád megyei Bátonyterenyén. Az F3R-TECHNOLÓGIA Kft. fémipari, elsősorban építőipari acélszerkezetek gyártásával nemzetközi szinten is versenyképes termékek előállítását célozta meg.

 

Kevesebb, mint 3 hónap alatt készült el az új gyár, amelynek épületgépészeti kivitelezését cégünk, az ENSI Kft. végezte.

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - F3R Acélszerkezetgyártó Kft.

 

 

Új Fradi-stadionja lesz Magyarországnak
2013. május 25.

Ezt megnyertük! Európa egyik legmodernebb stadionjának, az FTC-stadionnak az épületgépészeti kivitelezője az ENSI Kft.

 

Gazdaságos és környezettudatos stadiont építünk, amelyben olyan korszerű megoldásokat alkalmazunk, mint pl. a napkollektor, az esővíz-felhasználó rendszer, vagy a fűthető pálya és kispadok, szurkolók hangerejét mérő kijelzőrendszer.

Igencsak sportos tempóban kell dolgoznunk, mert az új stadiont 2014. őszén át kell adnunk.

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - FTC Stadion


Nézze meg a videót!

 

 

A világ egyik legnagyobb LEGO gyára épül Nyíregyházán

2013. május 6.

Közel 60 milliárd forintos beruházással bővíti gyártókapacitását a LEGO csoport Nyíregyházán, és ezzel a világ egyik legmodernebb és legnagyobb üzeme épül fel.

 

Most mi építünk a LEGO-nak, ám ez az építkezés nem játék, hiszen cégünk, az ENSI Kft. nyerte el a LEGO adminisztrációs, a csomagoló, az összeszerelő, a raktárépület és a guardhousea épületgépészeti, gépészeti kivitelezési munkáit.

Bővebben...

ENSI Kft. Épületgépészeti Kivitelezés - LEGO gyár, Nyíregyháza

 

 

Újabb borászati üzemmel és pincerendszerrel bővült MÁD
2013. április 10.
Mád község Tokaj-hegyalja ősi szőlőtermelő településeként vált ismertté, amelynek borászata, pincekultúrája évszázadok óta világhírű.

Április elején egy 1,400 m2-es új borászati üzemet és egy 1,600 m2-es, hozzá tartozó pincerendszert adtak át, amelynek komplex épületgépészeti kivitelezését cégünk, az ENSI Kft. végezte.

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Mád Borászati üzem és pincerendszer

 

 

A BMC tárt kapukkal várja a zenerajongókat
2013. március 25.

2013. március 23-án nyitotta meg kapuit az új magyar zenei központ, a Budapest Music Center (BMC).

 

A 2,5 Mrd Ft-os költségvetésű beruházás a IX. kerületi Mátyás utcában egy olyan 120 éves épületben valósult meg, amelyet az Önkormányzat le akart bontani. A zenerajongók örömére, nemes megmentőkre talált.

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Budapest Music Center

 

 

Étteremmel bővül a Hegyvidék Központ
2013. március 14.

A múlt év októberében átadott XII. kerületi, családias hangulatú Hegyvidék Központ étteremmel bővül, amely váratóan már a májusi napsütésben kis teraszán szolgálhatja ki a vendégeit.

 

A 280 nm-es étterem igazodik a "zöld" üzletközpont filozófiájához, hiszen egyszerű, természetes anyagok felhasználásával igyekszik egy természetes, bensőséges teret létrehozni vendégei számára.

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Hegyvidék Központ

 

 

13 Mrd forintos fejlesztés Bükön, és még nincs vége 2013. március 13.

A Nestlé Hungária Kft. Európa legnagyobb állateledel gyárkomplexumát hozta létre Bükön. Az elmúlt években több beruházást valósított itt meg a Nestlé. Cégünk - az ENSI Kft. - a 2012-es, és a legújabb, 2013-as Nestlé fejlesztésben is a nyertes épületgépész kivitelező.

Bővebben...

ENSI Épületgépészeti kivitelezés - Nestlé Hungária Kft., - BükTekintse meg a 2012. II. félévi projektjeinket is!

       ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft.


Szolgáltatásaink


 • Igények felmérése, ajánlatadás
 • Épületgépészeti tervezés
 • Üzemviteli és energetikai tanácsadás
 • Épületgépészeti rendszerek komplett kivitelezése
 • Ipari termelő technológiák telepítése
 • Energetikai, üzemviteli projektek teljes körű kivitelezése
 • Épületgépészeti berendezések beszerzése
 • Épületgépészeti műszaki ellenőrzés
 • Épületgépészeti engedélyeztetések
 • Szerviz és karbantartás

 

Specialitásaink


 • Ipari létesítmények
 • Energetikai beruházások
 • Irodaházak, irodaépületek
 • Kereskedelmi létesítmények
 • Sportlétesítmények
 • Egyéb, speciális épületek épületgépészeti megvalósítása:
  szállodák, követségek és kereskedelmi képviseletek, nagykonyhák,
  filmstúdiók, zenei központ stb. 

Megbízóink - Partnereink


 • Építőipari fővállalkozók
 • Ingatlanfejlesztők
 • Ipari megrendelők


Országok, ahol vállalkozunk 


 • Magyarország
 • Oroszország
 • Lengyelország
 • Németország

 

 

Értékeink - törekvéseink


 • Minőség
 • Megbízhatóság
 • Eredményesség
 • Emberi kapcsolatok
 • Csapatmunka -
  mérnöki, emberi nézőpontokkal

      


        Elkötelezettség az élvonalban.  

   

     Elérhetőségeink


    Irodánk címe:    

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna
    1091 - Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet
    

    Telefon:  +36 1 248-2199
    Fax:         +36 1 248-2190

   
   
Itt írjon nekünk!

 

            

        ENSI Kft. - Minőségbiztosítási rendszerek: MSZ EN ISO 9001:2008/2015. november ; MSZ EN ISO 14001:2004/2017. november 

        Innovatív megoldások: Tisztatér-technológiát kiszolgáló, valamint környezettudatos és energiatakarékos épületgépészeti rendszerek tervezése és megvalósítása.
        Minden, ami épületgépészet:
hűtés, fűtés, légtechnika, klímatizálás, sűrített levegő, víz, csatorna, gáz, tüzivíz, esőztető rendszerek, tűzvédelem, sprinkler
      rendszer, gépészeti hőszigetelés, épületfelügyelet.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk