Épületgépészeti kivitelezés 2.000 m2 felett


Karrierépítés 

 

 Ragadd meg a lehetőséget Te is!

 

 

 Az Ensinél keményen
dolgozunk, de nemcsak a munkáról szól az életünk :) 

Megmutatjuk, mi vár Rád,
ha nálunk dolgozol.ENSI Iroda

Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129.
1. emelet

 
Bejárat a Sajtó és a Bronz jobb között!


Telefon: +36 1 248-2199

 Fax: +36 1 248-2190

 
Kapcsolatfelvétel!


 

  


[PDF]

Híreinkből

Ez történt nálunk...

ENSI hírek, PROJEKT információk - 2018-2019

 

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek: 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012

 

KRONES-gyár Debrecen - sikeresen átadtuk

2019. augusztus 12.

A német székhelyű Krones AG. Németországon kívül Brazíliában, Kínában és az Egyesült Államokban is jelen van, de ilyen nagy méretű gyárat még nem épített magának, mint ami most készült el Debrecenben.

 

Az új gyára közel 41.000 m2-es. A beruházás értéke kb. 15 milliárd forint, és közel ötszázan fognak majd az új gyárban dolgozni. A gyártócsarnokban már megy a termelés.

 

Részletek és érdekességek a munkánkról...

 

 

Az SKI 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít Komáromban!

2019. augusztus 2.

Korea legnagyobb energia- és vegyipari vállalata, az SK Innovation Komáromban 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít. A beruházás több mint 200 milliárd Ft értékű! Alapkőletétel 2018., a gyártás beindítása 2020-ra tervezett.

 

Cégünk az összes, azaz a 16 épület alaplemez alatti és a komplett esővízrendszer szerelését végzi. Kezdés: 2019.08.15. Várhetó átadás 2019. év vége.

Bővebben...

 

 

Váci Greens sikerek: a "B-D" épületek után itt az "F"

2019. július 10.

A Váci Greens irodaházak fejlesztője a sikeresen átadott "B", és "D" után ránk bízta az "F" épületet is, amely  39.504 m2-es, környezettudatos, energiahatékony, A+ kategóriás irodaház lesz. A sok, nem hagyományos megoldás mellett, itt például hűtőgerendával történő irodahűtést alkalmazunk.

 

A munkát a múlt hónap végén elkezdtük, márciusban átadás lesz, 2020 júniusában költözik az első bérlő!  A Váci Greens E-F épülete "Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje - 2018. döntős!"

 Okok, amiért a díjra érdemes...

 

 

BREEAM Excellent minősítést kapott a Telekom székház!

2019. július 2.

Magyarország legnagyobb irodaháza az ország egyik legmagasabb BREEAM minősítéssel rendelkező épületévé vált a BREEAM Excellent minősítés megszerzésével.

 

Az épületgépészeti, energetikai megoldásokon túl még sok-sok tényezőt sorolhatnánk fel, amelyek mind-mind hozzájárultak ehhez a rangos kitüntetéshez. Büszkék vagyunk erre, de arra még inkább, hogy ez a páratlan méretű épület időre, és kiváló minőségben lett átadva.

 

 

A Biodómról beszél az egész város... - Igazi kihívás!
2019. június 17.

Az épület-komplexum, amely már a tervezőasztalról lejőve díjat nyert, az ENSI épületgépész szakembereinek rengeteg speciális feladatot ad. "Nincs egyetlen sík fal sem, itt minden görbül, íves, és annyit kell számolni, mint még soha, sehol. Itt minden más, és másként fog működni."

 

Az egyedi, buborékformájú épületben terek, sétányok, állattartó terek, pálmaház, több mint kétmillió literes cápamedence is helyet kap. A négyévszakos életházban  a növények, az állatok és természetesen az emberek számára is élhető/éltető klímát kell kialakítanunk.

 

Egyedülálló munka, páratlan megoldásokkal. Nagyobb sebességbe kapcsoltunk, mert a Biodóm 2020-ban megnyitja kapuit.

Ilyen lesz, nézze meg!

 

 

Bokréta ünnep a REHAU-gyárban - Újhartyán
2019. május 21.

A tavaly szeptemberben elindult GIGA projekt beruházói, kivitelezői megálltak egy pillanatra, hogy méltó módon ünnepeljék meg azt a napot, amikor elérte az épület a legmagasabb pontját.

 

A munka nagyságát és sebességét jól mutatja, hogy a kivitelező Strabag az előző hónapban napi 100 millió forintnyi termelést teljesített ENSI munkatársaival együtt. Részletek, fotógaléria itt!

 

 

Átadták Békásmegyer új vásárcsarnokát
2019. április 26.

51 földszinti üzlettel, irodákkal, gombavizsgálóval, elsősegélynyújtó helyiséggel, és közel 200 férőhelyes mélygarázzsal, ezen a szinten kialakított vizes blokkokkal várja a vásárlókat a Békásmegyeri Piaca. 

 

A közel nyolc milliárdból megvalósult modern vásárcsarnokot április 26-án adták át. A kivitelező külön elismerésben részesítette cégünket a szakszerű munkáért.

 

 

Építőipari Nívódíjat kapott az ELI ALPS Lézerközpont
2019. március 27.

Németh László - a 25 éves ENSI Kft. alapítója és ügyvezetője - ma vette át az ÉVOSZ záró ünnepségén, még múlt év decemberében kihirdetett Építőipari Nívódíj emlékplakettjét, amelyet a szegedi ELI ALPS Kutatóközpont komplex infrastruktúrális létesítmény kategóriában nyert el.

 

Az ELI ALPS egy óriás beruházás, igen speciális megoldásokkal. Örülünk a szakmai elismerésnek, mert mi magunk is büszkék vagyunk a projekt sikerére.

 

Részletek az Építőipari Nívódíj nyertes projektjeiről...
Díjátadás - Délmagyar - beszámoló fotókkal

 

 

BUDAPART GATE - 11 szintes torony + 7 szintes szárny
2019. március 4.

Már dolgozunk az első irodaházon a Kopaszi-gáton. A 8-10 évre tervezett giga beruházás I-II. ütemű lakóépületeinek gépészeti kivitelezése mellett, az elsőként felépülő Budapart Gate irodaház kivitelezését is cégünk nyerte el.


A 11 szintes toronnyal és a 7 szintes szárnnyal felépülő irodaház a leendő MOL torony szomszédságában épül fel. A páratlan elhelyezkedése és megjelenése mellett az épület energiahatékony gépészeti megoldásai is figyelemre méltóak.

Bővebben...

 

 

15 milliárdos beruházás az új KRONES gyár Debrecenben!
2019. január 17.

Az italtöltő- és csomagolástechnikában piacvezető német gépgyártó vállalat Debrecenben építi fel első Németországon kívüli európai gyárát. A Déli Ipari Park első fejlesztése a KRONES új gyára, amelynek alapkőletétele 2018. július 17-én volt.

 

A hatvan focipályányi, azaz 40.000 m2-es épületegyüttesen gőzerővel dolgoznak az ENSI szakemberei. Jelenleg kb. 60%-os a készültség. A KRONES 2019-ben elindítja a termelést.

 

 

"Így épül Budapest legújabb városrésze, a BUDAPART..."
2019. január 8.

Nagy erőkkel, sok-sok szakemberrel dolgozik az ENSI a Kopaszi-gát mögötti területen, ahol új városrész épül 16 lakóépülettel, 16 irodaházzal és a MOL székházával, toronyépületével együtt. 

 

Az első ütemben, tavasszal átadandó BRA épületben már zajlanak a műszaki tesztek, átadások, és szépen haladunk a C épülettel is, amely szintén 2019-es átadás lesz. 

 

Az alábbi linken sok-sok képet és érdekes infót talál a folyó munkákról, állapotról.

Fotó: Csudai Sándor

 

 

Európa legjobb szabadidős épülete lett a Pannon Park
2018. december 5.

A Fővárosi Állat- és Növénykert legjelentősebb fejlesztését, a Pannon Park Biodómot választották Európa legjobb szabadidős épületének az International Property Awards nemzetközi ingatlanszakmai díjátadón.

 

A 17.000 m2-es közösségi tér a Kárpát-medence ősi élővilágát fogja bemutatni állatokkal és növényekkel benépesítve. A projekt fővállalkozója a Market Építő Zrt., az épületgépésze az ENSI Kft.

 

 

A Telekom új székháza az ingatlanpiac legjobbjai között!
2018. november 24.

Kiosztották a Portfolio Property Award díjait, amelyen az év irodaprojektje a Telekom új székháza és a Graphisoft Park South lett. Az ingatlanpiac legjobb projektjeiről egy nyolc tagból álló szakmai zsűri döntött.

 

Telekom székház: fejlesztő - Wing Zrt., tervező - TIBA Építész Stúdió, generálkivitelező - Market Építő Zrt., épületgépész generálkivitelező: ENSI Kft.

 

Részletek a sajtóból...

 

 

Elindult a REHAU új, 150 millió eurós, zöldmezős beruházása

2018. november 12.

Újhartyánban építi fel új, 63.000 m2-es autóalkatrészgyártó üzemét a svájci tulajdonú Rehau-Automotive Kft. Az anyavállalat nemcsak Magyarországon, hanem a világpiacon is az egyik vezető autóipari beszállító cég.

 

A tervek szerint jövő szeptemberben indul a gépsor, elindul a termelés.

 

A svájci cég komoly válogatás után az ENSI-t választotta a komplex épületgépészeti kivitelezésre.

 

 

Nemzetközi díjban részesült cégünk ügyvezetője! 2018. szept. 22-23. / Frankfurt

Az "International Award in Excellence and Quality" éves rendezvényét idén szeptember 22-23. között, Frankfurtban rendezték meg.

 

Ez volt a 32. ünnepélyes díjkiosztó gála, ahol Németh László, az ENSI Kft. ügyvezetője, alapító tulajdonosa személyesen vehette át a kiválóság jelképeként ismert BID minőségi díjat. Nagyon büszkék vagyunk rá :)))

Olvassa tovább, nézze meg a videókat!

 

 

40.000 m2-es új gyárral bővült a ZF Hungária Egerben

2018. szeptember 12.

A német cég 1,5 év alatt megvalósuló beruházása közel 32 milliárd forintba került. Ebben a hatalmas gyárépületben bő egy év múlva már csúcsminőségű, nyolcsebességes automata sebességváltókat fognak gyártani.

 

Az épületkomplexum méretének ellenére, vagy talán azért is, örömmel dolgoztunk Egerben! Jól átgondolt, remekül előkészített projekt volt, ahol cégünk és csapatai jól teljesítettek. Még sok hasonló gyárat szeretnénk felépíteni!

 

 

Határidőre készült el a Telekom új székháza

2018. szeptember 3.

Az ország legnagyobb irodaházára már kiadták a használatba vételi engedélyt, költözhet a Telekom! A 104.000 m2-es épületkomplexum nemcsak a méretével, hanem számos újszerű megoldásával is egyedi a piacon. Hogy határidőre elkészül, arra nem sokan fogadtak volna, de sikerült!

Cégünk több száz szakembert foglalkoztattott a projekt során, és számos újdonságot vezetett be, hogy a megszokott ENSI minőségben és ezúttal is időben teljesíthessünk. Olvassa tovább...

 

Bővebben a Telekom új székházásról

 

 

Már épül Budapest legújabb városnegyede, a Budapart

2018. június 10.

Ütemterv szerint halad a Kopaszi Gát szomszédságában megvalósuló Budapart városnegyed építése. Cégünk végzi az A és B lakóépületek épületgépészeti kivitelezését, ahol nem kevesebb, mint 265 lakás lesz kialakítva.

 

Ez az egyedülálló városnegyed lesz a főváros egyik legfiatalosabb környéke, különleges elhelyezkedésének köszönhetően. Egyszerre lesz természetközeli a Duna mentén, és nagyvárosi a központi elhelyezkedése révén.

 

 

Ismét különlegességet építünk :)

2018. május 14.

Már épül a Fővárosi Állat- és Növénykert legújabb gyöngyszeme, a Biodóm. Ez az aszimmetrikus buborék épület lesz az állatkert legnagyobb látványossága, ahol buja zöld növényzet és különleges állatvilág várja majd a látogatókat.A Biodómban helyet kap a szárazföldi állatok mellett, egy egyedülálló, korszerű akvárium is, ahol különleges tengeri élőlények kerülnek bemutatásra.

 

Az átadásig még sok a munka, de szépen haladunk, a felületfűtés már készül.

 

 

Megkezdték a munkát az Ongropack új gyárában

2018. március 28.

Az Ongropack Kft. műanyagipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó 100% magyar tulajdonban lévő vállalat. A cég eddig bérüzemben végezte tevékenységét, ám mostantól saját gyárba költöznek, hiszen átadták a 9,1 milliárd értékű új üzemüket Szirmabesenyőn.

 

Vállalatunk végezte a gyár új fólia és keményfólia üzemének, valamint a lemezcsarnokának épületgépészeti kivitelezését. Hamarosan megkezdődik a gyártás az új épületben.

Fotó: Kozma István

 

 

Ma avatták a Thyssenkupp új gyárát Jászfényszarun
2018. március 2.

Német igényesség, német minőség jellemzi ezt a több mint 30 milliárd forintból megépített, 31.700 m2-es, öt épületből álló gyárat, amely 2 gyártócsarnokból egy tesztépületből, egy szociális épületből és egy porta-őrházból áll. A gyárban speciális vezérműtengelyeket és okos kormányrendszereket gyártanak majd az autóipar számára.

 

A projekt 2016. áprilisában indult, és az ENSI Kft. ezúttal is a komplex épületgépészetért felelt.

 

 

Váci Greens "D" -Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2017 - Döntős 2018. február 28.

A december végén átadott Váci Greens irodakomplexum "D" épülete decemberben lett átadva, majd azonnal elindult a bérlői területek kialakítása. Hét multinacionális bérlővel már is 60 %-os kihasználtságú ez az új, kimagasló szinvonalú, "zöld" irodaház. Az első bérlő beköltözött!

 

A Váci Greens az első épület Magyarországon, amelyet a világszerte elismert környezeti minősítéssel tüntettek ki. "A+" energiaosztály, BREEAM excellent!

 

 

Megnyertük a Budapart A-B épületeinek kivitelezését
2018. február 22.

Újbuda új városnegyede a Kopaszi-gát szomszédságában, a Lágymányosi-öböl mentén épül fel. Budapart néven vált ismertté a projekt, amely egy nem mindennapi környezetben mindent megteremt, ami a XXI. századi jóléthez szükséges: magas presztízsű lakások, irodaházak,vendéglátó egységek, sportpályák, hotel, óvoda bevásárló utca stb.

 

Cégünk megnyerte az I-II. ütemben elindult A és B lakóépületek épületgépészeti kivitelezését, amelynek keretében 265 lakás lesz kialakítva. Már folynak az előkészületek, év végén átadás várható.

http://www.budapart.hu/hu

 

 

Márciusban nyit a Clark Hotel****
2018. január 8.

A Lánchíd budai hídfőjénél lévő, páratlan panorámájú, 86 szobás, étteremmel, fitness, wellness részleggel is rendelkező Clark Hotel munkálatai a vége felé járnak.

 

Budapest újabb gyöngyszeme gépészeti szempontból is speciális feladatokat rótt ránk, amelyre büszkeséggel tekintünk.

 

Hotelinfó, sok-sok fotó, foglalás: www.booking.com

 

 

       ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft.


Szolgáltatásaink


 • Igények felmérése, ajánlatadás
 • Épületgépészeti tervezés
 • Üzemviteli és energetikai tanácsadás
 • Épületgépészeti rendszerek komplett kivitelezése
 • Ipari termelő technológiák telepítése
 • Energetikai, üzemviteli projektek teljes körű kivitelezése
 • Épületgépészeti berendezések beszerzése
 • Épületgépészeti műszaki ellenőrzés
 • Épületgépészeti engedélyeztetések
 • Szerviz és karbantartás

 

Specialitásaink


 • Energetikai beruházások
 • Ipari létesítmények
 • Irodaházak, irodaépületek
 • Kereskedelmi létesítmények
 • Sportlétesítmények
 • Egyéb, speciális épületek épületgépészeti megvalósítása:
  szállodák, követségek és kereskedelmi képviseletek, nagykonyhák,
  filmstúdiók, zenei központ stb. 

Megbízóink - Partnereink


 • Építőipari fővállalkozók
 • Ingatlanfejlesztők
 • Ipari megrendelők


Országok, ahol vállalkozunk 


 • Magyarország
 • Oroszország
 • Lengyelország
 • Németország

 

 

Értékeink - törekvéseink


 • Minőség
 • Megbízhatóság
 • Eredményesség
 • Emberi kapcsolatok
 • Csapatmunka -
  mérnöki, emberi nézőpontokkal

      


        Elkötelezettség az élvonalban.  

   

     Elérhetőségeink


     Irodánk címe:    

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna
    1091 - Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet
    

    Telefon:  +36 1 248-2199
    Fax       :  +36 1 248-2190

   
   
Itt írjon nekünk!

 

            

        ENSI Kft. - Minőségbiztosítási rendszerek: MSZ EN ISO 9001:2008/2015. november ; MSZ EN ISO 14001:2004/2017. november 

        Innovatív megoldások: Tisztatér-technológiát kiszolgáló, valamint környezettudatos és energiatakarékos épületgépészeti rendszerek megvalósítása.
        Minden, ami épületgépészet:
hűtés, fűtés, légtechnika, klímatizálás, sűrített levegő, víz, csatorna, gáz,  tüzivíz, esőztető rendszerek, tűzvédelem, sprinkler
      rendszer, gépészeti hőszigetelés, épületfelügyelet,

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk