Épületgépészeti kivitelezés 2.000 m2 felett

 Karrierépítés 

  Ragadd meg a lehetőséget Te is!

 

 
 

Az ENSI-nél keményen dolgozunk, de nemcsak a munkáról szól az életünk :)

 

Megmutatjuk mi vár Rád, 
ha nálunk dolgozol.ENSI Iroda
--------------------
Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129., 1. em.
 
Bejárat a Sajtó és a Bronz jobb között!


Telefon: +36 1 248-2199

 Fax: +36 1 248-2190

 
Kapcsolatfelvétel!

[PDF]

Híreinkből

ENSI hírek, PROJEKT információk

Ez történt nálunk...

 

Rövid híreink az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek: 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 

 

Országos Magyar Épületgépész Napok - 2020

2020. november 16.

Cégünk 2013 óta minden évben kiemelt támogatója az épületgépészek éves, országos szakmai rendezvényének.

 

Bár 2020-ban a járvány átírta az eredeti forgatókönyvet, azért idén is meg lesz tartva. A szakmai előadások, konferenciák és a kiállítás is az online térbe költözik, a bál és az ünnepélyes díjátadó viszont el lett halasztva. Ha a vírus veszély elmúlt, személyesen is találkozhatunk :)

 

A részletekről itt lehet tájékozódni!

 

 

 

ENSI Kft. a rendezvény
szakmai fő támogatója.

 

 

Projektzáró ünnepséget szerveztek a Váci Greens-en!

2020. október 20.

A Váci Greens az egyik legnagyobb, 127.000 m2-es  irodafejlesztési projekt Magyarországon, amely 2013-ban kezdődött, két ütemben épült meg. Most ért a végére, azaz az utolsó épület is megkapta a használatba vételi engedélyt.


A hat irodaházból a négy legnagyobb épület az ENSI nevéhez kötődik, mivel a B-D-E-F épületek épületgépészeti kivitelezését cégünk nyerte el. Igényes munka volt, örülünk a sikeres teljesítéseknek. Bővebben...

 

 

Már több mint egy éve dolgozunk a MOL új székházán

2020. október 14.

A Magyarországon egyedülálló, 120 méter magas, 28 emeletes, 86.000 m2-es-re tervezett MOL székház 15 naponta kap egy újabb szintet, így már a 8. szintnél járnak a szerkezetépítők.

 

ENSI ennek a gigantikus épületnek az épületgépész generálkivitelezője, amely cégünk több mint 25 éves fennállásának eddigi legnagyobb projektje. Mindenért mi felelünk, ami épületgépészet, azaz a -4. szinttől a torony és a pódium épület legfelső szintjéig. Bővebben...

 

 

Bokrétaünnep a BudaPart CITY Irodaháznál

2020. október 9.

Egy év alatt készült el a BudaPart CITY új, hat emeletes, közel 20.000 m2-es irodaházának szerkezete. 

 

Cégünk éppen egy éve kezdte el a lemez alatti munkát, majd 2020. márciusában a pincei szinteken folytattuk. A jelenlegi fő feladatunk a központi rendszerek kialakítása, vezérberendezések telepítése, beüzemelése, hogy egy működőképes irodaházat építsünk fel. Ahogy a bérlők érkeznek, onnantól folyamatos lesz a bérlői szintek kialakítása. Bővebben...

 

 

DEUFOL - Európa egyik legmodernebb logisztikai bázisa

2020. augusztus 25.

Kevesebb mint 1 év alatt épült fel a német Deufol vállalat délkelet-európai regionális központja Debrecenben a déli Ipari Parkban, amely Európa egyik legmodernebb logisztikai és csomagolóüzemeként fog működni. A beruházási értéke eléri a nyolc milliárd forintot. Bővebben...

 

Cégünk számos projekt kivitelezését nyerte el Debrecenben, ill. a keleti régióban, pl.: Krones-gyár, LEGO-gyár, Takata-gyár, ZF Hungária sebességváltó-gyár, Ongropack műanyag-feldolgozó-gyár, Thyssenkrupp-gyár, NI Irodaház stb.

 

 

LEED GOLD minősítést kapott a BudaPart Gate

2020. augusztus 7.

Nemzetközileg is környezetbarát és energiahatékony épületté nyilvánították a BudaPart első, februárban átadott irodaházát. ENSI a LEED megoldások képviselője!

 

Ehhez a díjhoz cégünk is jelentősen hozzájárult, köszönhetően az energiahatékony gépészeti megoldások-nak, az elektromos, hűtési és fűtési energia mérések lehetőségeinek, a jelentős újrahasznosított anyagok arányának, az energiatakarékos világítótesteknek és a víztakarékos öntözésnek. 

 

 

Megjelentek a Multicsarnok látványtervei

2020. július 30.

Május 5-én, itt a hírekben írtunk róla, hogy cégünk megnyerte Európa legnagyobb, és funkcióját, megvalósítását tekintve is páratlan sportlétesítményének, a Kézilabda Arénának a komplex épületgépészeti kivitelezési munkáit.

 

A Multicsarnokban nemcsak kézilabdameccsek lesznek, hanem nagy koncertek, rendezvények, kiállítások helyszíne is lesz, és az összes létező teremsportág számára is megfelelő szabvánnyal kell rendelkeznie. Bővebben...

 

 

Egy videó többet mond ezer szónál :)

2020. július 22.

ENSI kifejezetten nagy és különleges projekteken dolgozik, olyanokon, amelyekről elmondhatjuk, hogy a legnagyobb, Európában az első, a legkorszerűbb, és hasonlók. Gondoljunk csak a T-com székházra, a Biodómra, a MOL-toronyra, hogy csak a legújabbakat említsük.

 

A most közzétett videó is egy hasonló "LEG" projekt egyik eleméről készült. Mi így építünk tartályt > Timelapse - 4:54

 

 

Beköltözött a Market Építő Zrt. az új, referencia székházába

2020. július 3.

A Market legújabb, 6. székházának komplett gépészeti kivitelezését is cégünk nyerte meg. Nagyon gyorsan, mintegy 8 hónap alatt készült el az új, 5.500 m2-es irodaház, amely egyben a Market referencia székháza lesz.

 

Közel félszáz olyan különleges megoldást használtak fel, beleértve a gépészetet is, amelyek egyedülállóvá teszik az új irodaházat. Láthatóvá tették a gépészetet is, így az ENSI munkája is mindig szem előtt lesz :) Bővebben...

 

 

Július 1-én nyit a Hotel Vision****

2020. június 19.

Egy újabb négy csillagos szálloda készült el cégünk közreműködésével. Az egykori Kisgazda székház ma 82 szobával, 9 luxus lakosztállyal, étteremmel, fitnesz-központtal, bárral, 200 fős konferencia teremmel, napfényes, átriumos kerttel, 3 szintes mélygarázzsal, csodás panorámával várja a vendégeit. Fotógaléria

 

A Hotel Vision a kivitelezést, épületgépészeti rendszereit tekintve is egyedi, izgalmas, igényes projekt volt. 

 

 

Új edzőcsarnokkal bővült a Vasas Folyondár Sportcentrum

2020. június 9.

A COVID közbe szólt, így rendhagyó módon, virtuális formában adták át a Vasas Folyondár utcai új sportcentrumát, amely 200 fős lelátóval, 700 m2-es küzdőtérrel, saját bejárattal, öltözőkkel, irodával, üzemeltetési és raktárhelyiségeivel minden igényt kielégít.

 

A röpladla edzések és a hivatalos versenyek tartására is alkalmas csarnokban egy külön táncterem is helyet kapott, de egyszerű, gyors átalakítással más sportágak számára is alkalmassá válik az épület. Bővebben...

Nézze meg a videót!

 

 

Bokrétaünnep a Deufolnál :)

2020. május 25.

Május 22-én, a német Deufol debreceni gyárában bokréta avatót tartottak, megünnepelve, hogy az épület  elérte a legmagasabb pontját, és megköszönve, hogy jó ütemben, jó minőségben épül a logisztikai központ. Az avató után sok finomsággal várták a projekten dolgozókat.

 

A közel 7 milliárd forintos beruházás tavaly októberben indult el és várhatóan 2020. szeptember elejére készen áll majd. Cégünk március óta dolgozik a helyszínen.

 


Megköszönték a támogatásunkat

2020. május 14.

"Más lett a világ. A vírusjárvány megváltoztatta az életünket. Még jobban egymásra lettünk utalva. Köszönjük, hogy ezekben a nehéz hónapokban is kitartottak mellettünk, számíthatunk a jövőben is a támogatásukra.

 

Fogadják szeretettel mini videónkat, amely azt örökítette meg, hogyan fejezzük ki hálánkat az Önök hűségéért. Aki fát ültet, a jövőbe tekint. Reméljük, az Önöknek ültetett fa olyan lesz, mint az együttműködésünk, hosszú életű..."
Kubatov Gábor az  FTC  elnöke

 

 let - itt is megkezdődtek az átadások

Megnyertük a Multicsarnok kivitelezését!

2020. május 5.

A 2022-es férfi kézilabda EB-re épülő, több mint 20 ezer főt befogadó fedett aréna gépészeti kivitelezését megnyertük, és már a helyszínen dolgozunk. A Kormány kiemelt beruházásként kezeli, és igen rövid idő áll az  elkészítésére.

 

A Multicsarnoknak megjelenését, funkcióját, befogadó képességét és üzemeltetését tekintve is meg kell felelni a legmagasabb nemzetközi előírásoknak, és  számos sportág mellett nagyszabású kulturális események, koncertek megtartására is alkalmassá kell tenni.

 

 

Mindenkinek kihívás a magyar felhőkarcoló, a MOL Campus

2020. április 15.

Cégünk életében az eddigi legnagyobb szakmai kihívás a MOL új székházának épületgépészeti kivitelezése, amelyet hosszas pályáztatás és előkészület után nyertünk meg.


Az épület különlegessége  miatt külföldön, több országban is jártunk, hogy tanulmányozzuk a MOL Campushoz hasonló épületeket, és a világ legjobbjaitól szerezzünk tapasztalatot, ahogyan a tervezést is a világ legismertebb építészstúdiója, a Foster+Partners végezte. Már a helyszínen dolgozunk.  Részletek fotókkal, videókkal.

 

 

Vigyázunk magunkra. Vigyázunk egymásra.

2020. március 20.

Kormányunk 2020. március 11-én veszélyhelyzetet rendelt el, ezért cégünk azonnal megkezdte a szükséges intézkedéseket munkatársaink és partnereink védelme érdekében. A tájékoztatáson, a fertőtlenítő és védőfelszereléseken, a home office biztosításán túl, számos egyéb változtatást is bevezettünk a védelem és a munkavégzés érdekében. Minden projektünkön folyamato-san dolgozunk, és vigyázunk egymásra.

 

 

A Deufol is bennünket bízott meg Debrecenben!

2020. március 11.

Európa egyik legmodernebb csomagoló és logisztikai üzemét építi fel a német Deufol Debrecenben. A 15 hektáros területen, mintegy hét milliárd forintból valósul meg a beruzházás, mégpedig a német Krones-gyár mellett, amelynek épületgépészeti kivitelezője is a cégünk volt.

 

Augusztusban megkezdődtek a földmunkák, októberben alapkőletétel volt, márciusban indul az ENSI is. Cégünk jól képzett projektvezető csapata már készen áll az új feladatra, és elkezdte a munkát.

 

 

SKI akkumulátorgyár - sikeres átadás, újabb megbízás!

2020. február 25.

Sikeresen és időben átadtuk az ország egyik legnagyobb, fejlesztésének, a komáromi akkumulátorgyár  16 épületéből álló alaplemez alatti, és a komplett esővízrendszer szerelését.

 

A koreai beruházóval való jó együttműködésünknek köszönhetően, már az újabb megbízáson dolgozunk. A beépített csövek mérete is jól prezentálja, itt valami egészen különleges munka zajlik.

 

 

CRE Awards díjátadó 

2020. február 10.

Az Europa Property által szervezett nemzetközi megmérettetésen 20 kategóriában, közel 30 fős szakmai zsűri díjazta a legjobbakat. 

 

A BudaPart első két lakóingatlanja, a 8 meletes, 162 lakásos "A" épület, és a 15 emeletes, 106 lakásos "C" épület "lakóingatlanfejlesztő" kategóriában a legjobbnak járó díjat nyerte el, amelyet 2020. január 30-án adtak át.

 

 

BudaPart GATE - hamarosan költözhetnek a bérlők

2020. január 9.

Jól állunk a BudaPart első irodaházának kivitelezésénél, ugyanis 2020 februárjában már be is költözhetnek az első bérlők ebbe az üvegpalotába.

 

A Lágymányosi-öbölnél található irodaház 11 emeletes. A kb. 20.000 m2-es irodaterület mellett egyéb szolgáltatásokkal, 4 szintes mélygarázzsal szolgálja ki majd a bérlőit. Az irodaház bérbeadottsági szintje 90 %-os.

 

 

Egy újabb BOUTIQUE HOTEL az ENSI kivitelezésében

2020. január 3.

A Belgrád-rakpart 24. szám alatt álló egykori kisgazdapárt székházából 4 csillagos szálloda lesz, amelyben  82 szoba, 9 lakosztály, 1 apartman, lobby és wellness-részleg kap helyet. Utcai kapcsolattal lesz kialakítva a rendezvényterem, az üzlethelyiség és egy étterem látványkonyhával. A személygépkocsiknak, kerékpároknak és a kiszolgáló helyi-ségeknek a két szintes mélygarázs ad helyet.

 

Az épület különleges elhelyezkedése és a műemlékvédelmi előírások miatt izgalmas projekt, speciális megoldásokkal.


Részletek, fotógaléria hamarosan.

       ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft.


Szolgáltatásaink


 • Igények felmérése, ajánlatadás
 • Épületgépészeti tervezés
 • Üzemviteli és energetikai tanácsadás
 • Épületgépészeti rendszerek komplett kivitelezése
 • Ipari termelő technológiák telepítése
 • Energetikai, üzemviteli projektek teljes körű kivitelezése
 • Épületgépészeti berendezések beszerzése
 • Épületgépészeti műszaki ellenőrzés
 • Épületgépészeti engedélyeztetések
 • Szerviz és karbantartás

 

Specialitásaink


 • Ipari létesítmények
 • Energetikai beruházások
 • Irodaházak, irodaépületek
 • Kereskedelmi létesítmények
 • Sportlétesítmények
 • Egyéb, speciális épületek épületgépészeti megvalósítása:
  szállodák, követségek és kereskedelmi képviseletek, nagykonyhák,
  filmstúdiók, zenei központ stb. 

Megbízóink - Partnereink


 • Építőipari fővállalkozók
 • Ingatlanfejlesztők
 • Ipari megrendelők


Országok, ahol vállalkozunk 


 • Magyarország
 • Oroszország
 • Lengyelország
 • Németország

 

 

Értékeink - törekvéseink


 • Minőség
 • Megbízhatóság
 • Eredményesség
 • Emberi kapcsolatok
 • Csapatmunka -
  mérnöki, emberi nézőpontokkal

      


        Elkötelezettség az élvonalban.  

   

     Elérhetőségeink


    Irodánk címe:    

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna
    1091 - Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet
    

    Telefon:  +36 1 248-2199
    Fax:         +36 1 248-2190

   
   
Itt írjon nekünk!

 

            

        ENSI Kft. - Minőségbiztosítási rendszerek: MSZ EN ISO 9001:2008/2015. november ; MSZ EN ISO 14001:2004/2017. november 

        Innovatív megoldások: Tisztatér-technológiát kiszolgáló, valamint környezettudatos és energiatakarékos épületgépészeti rendszerek tervezése és megvalósítása.
        Minden, ami épületgépészet:
hűtés, fűtés, légtechnika, klímatizálás, sűrített levegő, víz, csatorna, gáz, tüzivíz, esőztető rendszerek, tűzvédelem, sprinkler
      rendszer, gépészeti hőszigetelés, épületfelügyelet.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk